Nagy Feró keményen fogalmazott Magyar Péterről

Sütő-Nagy Zsolt
2024. június 4. kedd. 13:20
Frissítve: 2024. június 4. 13:24

Nagy Feró, a Beatrice együttes frontembere mindig markánsan fogalmaz, amikor a közéleti témák szóba kerülnek. Lapunknak nyilatkozva Magyar Péternek minden jót kívánt, de csúnya jellemhibának tartja, hogy abba a fészekben piszkít, ahonnan kirepült.

– Eleinte nagyon rossz véleményem volt róla, de úgy gondolom, hogy bár nekem nem tetszik, amit csinál, de ha neki így jó, akkor élje az életét. Nem veszélyes ránk nézve. Persze, van, ami nagyon nem tetszik. Benne volt egy fészekben, majd amikor kirepült, akkor kezdett el visszaugatni. Ha problémákat látott, szólni kellett volna. Nyugodtan megtehette volna, akár Orbán Viktornak is jelezhette volna a véleményét. Most visszapiszkítani a fészekbe, csúnya dolog – szögezte le a Kossuth-díjas Nagy Feró.

Arról is lesújtó a véleménye, hogy éppen abba az Európai Néppártba szeretne felvételt nyerni, amelynek vezetője, Manfred Weber a sorkatonaság visszaállítását szeretné elérni. Az elképzelést viccnek tartja a zenész, ugyanakkor veszélyes viccnek, mert megfogalmazása szerint már semmi nem az, mint aminek látszik.

– A szemetet mindig összefújja a szél, az már nem néppárt, ahová Magyar Péterék igyekeznek. Európában már semmi nem az, ami húsz évvel ezelőtt volt. Ha valaki azt mondja, hogy demokrata, akkor összeborzadunk, és a mi demokratapártunk vagy az amerikai jut az eszünkbe.

Elolvasom a cikket