Styles: Jó formában érzem magam

MH/MTI
2024. június 4. kedd. 7:55

„Bár a Sunderlandben nyújthattam volna jobb teljesítményt is, összességében jó formában érzem magam. Most már csak az Eb-re fókuszálok, mert november óta ezt várom. Minden tréningen azért edzettem keményen, hogy itt lehessek a csapattal” – mondta a kerethez csütörtökön csatlakozott Callum Styles, aki kifejtette, hamar felvette a ritmust. „A hangulat mindig remek a nemzeti csapatnál, hiszen jó kapcsolatot ápolunk egymással. Az önbizalom napról napra nő, reméljük, ez a keddi meccsen is folytatódik.”

Styles úgy vélte, Josh Cullent kell megállítani a középpályán, mert akkor a magyarok diktálhatják majd a tempót.
„Csak boldogság ért a magyar válogatottban. Nagyszerű csapattársakat és edzőket ismertem itt meg. Az pedig, hogy kijutottunk az Eb-re, gyerekkori álmom valóra válása” – mondta az angol születésű futballista. „Van verseny a posztomon, de senki nem véletlenül van itt. Egyénileg mindenkinek az a feladata, hogy száz százalékot nyújtson. Remélem, tudom segíteni a csapatot a játékommal.”

A két hete az Európa-liga döntőjének otthont adó Aviva Stadionban kedden – közép-európai idő szerint – 20.45-kor kezdődő találkozót az M4 Sport és a Kossuth Rádió élőben közvetíti.

A magyar labdarúgó-válogatott várható kezdőcsapata az MTI szerint:
Gulácsi – Lang, Orbán, Dárdai – Nego, Schäfer, Nagy, Kerkez – Sallai, Szoboszlai – Varga B.

Elolvasom a cikket