„Lady Gaga nem terhes – csupán sírni jár le a konditerembe” + VIDEÓ

Stefani Germanotta, vagy ahogy a világ ismeri, Lady Gaga 4 éve van együtt a párjával, Michael Polansky milliárdos vállalkozóval, és a szerelmespár a múlt héten közösen vett részt egy barátjuk esküvőjén – írja a Ripost.hu.

A ceremónia során természetesen a paparazzik egyből lencsevégre kapták az énekesnőt, aki magához képest nagyon konzervatív ruhában sétálgatott. Az élesszemű rajongói pedig felfedezni vélték a képeken, mintha az énekesnőnek dudorodna a pocakja. Egyből beindult a találgatás és a pletykaáradat arról, hogy a pop-díva gyermeket vár. A feltételezés akkora hullámokat generált, hogy Gagának ki kellett állnia a nyilvánosság elé, és elmondani az igazságot – írja a Ripost.hu.

Ezt az énekesnő a TikTok-csatornáján tette meg, ahol egy videót osztott meg önmagáról, amint a sminkesek kezei között ül, a felvételre pedig egyértelmű üzenetet írt ki: „Lady Gaga nem terhes – csupán sírni jár le a konditerembe” – árulta el viccesen az énekesnő. Ezzel a mondatával nem csak szarkasztikus humoráról tett tanúbizonyságot, hanem utalt egy Taylor Swift zeneszám dalszövegére is.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket