A jód és a magnézium pótlásának legjobb módjai

Az orvos elmondta, hogy a magnézium legjobb forrásai a sötétzöld leveles zöldségek, a banán és az avokádó. Megjegyezte, hogy ez a nyomelem részt vesz az idegi impulzusok továbbításában, és mintegy 300 biokémiai reakciót támogat, beleértve az energiatermelést, a fehérjeépítést és a DNS-szintézist is.

Alena Barredo táplálkozási szakértő korábban kifejtette, hogy a napraforgóolaj néhány tulajdonságában egészségesebb, mint az olívaolaj. Pontosította, hogy nagy mennyiségű fitoszterint tartalmaz, amely természetes antioxidáns, és csökkenti a stroke és a rák kialakulásának valószínűségét.

Elolvasom a cikket

hirlistazo.hu
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.