Nagy titok derült ki Sarolta hercegnőről

A királyi család rajongói rendszeresen töltenek fel videókat, fotókat Sarolta hercegnőről, és összehasonlítják Katalin hercegnével. A hasonlóság teljesen nyilvánvaló, ám a szakértők szerint sok belső tulajdonságuk is egyforma, az egyik legnagyobb hasonlóság abban mutatkozik meg, ahogyan a nyilvánosságot kezelik.

Sarolta hercegnő Katalin hercegnét másolja a nyilvános szerepléseken.

Katalin hercegné a brit királyi család egyik legnépszerűbb tagja. A hercegnét nagyon szeretik az emberek, hiszen mindig nagyon kedves, szívesen beszélget az emberekkel. Közvetlenségét már többen méltatták, és ebben nagyon hasonlít Sarolta hercegnő az édesanyjára. Bár Sarolta hercegnő még ritkán vesz részt nyilvános szerepléseken, már most látszik, hogy minden Katalin hercegnétől tanul.

Dr. Tessa Dunlop történész az OK! magazinnak nyilatkozott, és elárulta, hogy Katalin hercegné okosan vezette be Sarolta hercegnőt a nyilvános szereplések világába. Időre van szükségük a gyerekeknek ahhoz, hogy alkalmazkodjanak a sajtó figyelméhez.

Sok szempontból nyugodtabb, mint György – mesélte a szakértő. Elárulta, hogy láthatóan egyre professzionálisabb, ahogyan telnek az évek, ez pedig csak fejlődni fog.

Katalin hercegné mindig nagyon nyugodt, higgadt, amikor nyilvános eseményen vesz részt. Láthatóan magabiztos, nincs zavarban, ez pedig Sarolta hercegnőnél is megjelenik. A szakértők korábban már beszéltek arról, hogy Sarolta hercegnő felnőttként a királyi család egyik legfontosabb tagja lehet, aki hasonló karriert futhat be, mint Anna hercegnő.

Elolvasom a cikket