Daily Mail: Steven Spielberg írta Biden beszédét

Elmondása szerint Spielberg az InterContinental Hotel egyik szobájában tartózkodott, ahol Biden a beszédét próbálta. A Fehér Ház nem válaszolt a lapnak arra, hogy a rendező miért vett részt a gálán, és kapott-e valamilyen díjazást.

Steven Spielberg rendező, producer, forgatókönyvíró és a DreamWorks stúdió társalapítója. Művei közé tartozik a Cápa, az Alien, az Indiana Jones-filmsorozat, a Jurassic Park és mások. Spielberg három Oscar-díjat nyert: kettőt a „Schindler listájáért” (legjobb film és legjobb rendező), egyet pedig a „Ryan közlegény megmentéséért” (legjobb rendező).

Áprilisban a Puck és az NBC News arról számolt be, hogy Spielberg együtt dolgozik Biden kampánystábjával, hogy stratégiát dolgozzon ki a Demokrata Párt augusztusra tervezett országos konvenciójára. Az NBC News szerint Spielberg régóta Biden támogatója, és már aktívan részt vett a konvenció szervezőivel folytatott megbeszéléseken – számolt be az RBC.

Biden az előválasztások és a caucusok során megszerezte a szükséges számú szavazatot, republikánus párti riválisa Donald Trump volt amerikai elnök lesz. Az Egyesült Államokban az államfő megválasztására novemberben kerül sor.

Elolvasom a cikket