Durván kritizálják Meghan Markle-t

MH
2024. június 8. szombat. 15:53

Hetekkel ezelőtt járt hivatalos látogatáson Nigériában Meghan Markle és Harry herceg. Bár a hercegi pár nem III. Károly királyt képviselte az országban, sok eseményen részt vettek, különféle szervezetek vezetőivel beszélgettek, és Meghan Markle még egy új címet is kapott. Sussex hercegnéjét a Adetokunbo névvel tüntette ki Olowo of Owo. A kifejezést úgy lehetne magyarra fordítani, hogy uralkodó a tengeren túlról.

„Köszönöm a meleg fogadtatást Nigériában. Mélyen alázatos vagyok a hagyományos joruba név, Adetokunbo áldása miatt. Nagyra becsülöm a nevet, és nagyra értékelem a belém vetett bizalmát, hogy kegyelemmel és méltósággal viselhessem. Nigériai látogatásunk több okból is fontos volt, nem utolsósorban azért, mert lehetőséget adott számunkra, hogy felfedezzük és megértsük örökségemet, amelyet a gyermekeinknek is továbbadunk.”

Bár Meghan Markle üzenete nagyon kedves volt, egyre többen támadják a hercegnét a közösségi médiában. Sokak szerint nem érdemelte meg a címet, és a nyilatkozata is csak szemfényvesztés.

Aki magabiztos és alázatos, annak nem kell hirdetnie címét

– kritizálta a hercegnét egy felhasználó az X-en.

Meghan Markle és Harry herceg útjának sokan nem örültek. A brit királyi család szakértői is kritizálták a hercegi párt. Úgy vélik, hogy nem egyeztettek senkivel az útról, ezzel pedig nagy hibát követtek el.

Elolvasom a cikket