György herceg fontos családi eseményt hagyott ki

MH
2024. június 8. szombat. 14:52

Sokak szerint az év egyik legfontosabb királyi eseménye volt Westminster hercegének az esküvője. Vilmos herceg is részt vett rajta, de egyedül érkezett, György herceg nem kísérte el, pedig a herceg a keresztapja.

Westminster hercege a brit királyi családnak nagyon közeli barátja. Hugh Grosvenor nagyon közel áll Harry herceghez és Vilmos herceghez, a walesi herceggel olyan jó a viszonya, hogy évekkel korábban felkérték, legyen György herceg keresztapja. Ő el is fogadta, így egyike György herceg keresztszüleinek.

Hugh Grosvenor pénteken feleségül vette Olivia Hensont, a szakértők szerint az esküvőjük az év eseménye volt az arisztokrácia körében. Sokan részt vettek az eseményen, Vilmos herceg is ott volt, ám sokak meglepetésére egyedül érkezett. György herceg megjelenésére többen számítottak, úgy gondolták, biztosan részt vesz a keresztapja esküvőjén.

Ám nagy valószínűséggel György herceg az iskola miatt hagyta ki az eseményt. Az esküvőt pénteken tartották, amikor tanítás van. Korábban már kiderült, a gyermekek számára a tanulás az első, ezért csakis olyan eseményeken vehetnek részt, amelyek nem ütköznek a tanítási idővel.

Nem György herceg volt az egyedüli, aki kihagyta az eseményt. Harry herceg sem jelent meg, pedig Westminster hercege közeli barátja. Az informátorok szerint ő az, aki mindkét testvérrel tartja a kapcsolatot.

Hugh egyike Vilmos és Harry azon kevés közeli barátjának, aki szoros kötelékeket és kommunikációs vonalat tart fenn mindkettőjükkel

– nyilatkozta Sunday Timesnak egy informátor.

Azt nem tudni, hogy Harry herceg miért hagyta ki az esküvőt. Hivatalosan nem indokolta meg, de már korábban bejelentették, nem lesz ott.

Elolvasom a cikket