Menczer Tamás: Egymillió békepártival találkozunk azért, hogy holnap győzzünk + VIDEÓ

MH/MTI
2024. június 8. szombat. 12:20

Egymillió békepártival találkozunk azért, hogy holnap győzzünk – mondta Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója egy Szentendrén, Vitályos Eszter kormányszóvivővel készített kampányvideón, amelyet közösségi oldalán tett közzé szombaton.

„Ez itt Szentendre az egymillió találkozás napján. Vitályos Eszter és a munkatársai itt, a piacon jönnek össze időről időre, és innen mennek a szélrózsa minden irányába kopogtatni, beszélgetni” – mondta Menczer Tamás, majd Vitályos Esztertől azt kérdezte, hogy mit mondanak az emberek Szentendrén.

Objektum doboz

„Óriási aktivitást tapasztaltunk az elmúlt napokban, az elmúlt hetekben. Én nagyon biztos vagyok abban, hogy óriási győzelmet fogunk holnap aratni, nemcsak az európai parlamenti választáson, hanem itt, Szentendrén is. Nagyon lelkesek az emberek, és itt a helyi önkormányzatban mindenképpen változást szeretnének. És én arra biztatok mindenkit, hogy arra szavazzanak, aki a békét, a biztonságot és a nyugalmat garantálni tudja Magyarországon” – válaszolt a kormányszóvivő.

„A tét tehát, háború vagy béke. Ez az egymillió találkozás napja. Egymillió békepártival találkozunk azért, hogy holnap győzzünk. Hajrá, Szentendre, hajrá, Magyarország!” – mondta Menczer Tamás a videóban.

Elolvasom a cikket