Fidesz-KDNP: A magas részvételi adatok azt mutatják, hogy az emberek megértették a választás tétjét

MH/MTI
2024. június 9. vasárnap. 19:42

A magas részvételi adatok azt mutatják, hogy a magyar emberek megértették a választás tétjét – mondta Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a kormánypártok eredményváró rendezvényén, a Bálna Honvédelmi Központban vasárnap este tartott sajtótájékoztatóján.

Menczer Tamás megköszönte mindenkinek, hogy részt vett a választásokon és külön köszönetet mondott azoknak, akik a „békepárti miniszterelnököt és a békepárti politikai közösséget, a Fidesz KDNP-t” támogatták.

Hangsúlyozta: látható, hogy ez minden idők legnagyobb, legmagasabb részvétele, akár önkormányzati, akár európai parlamenti választásról van szó, ez pedig azt mutatja, hogy a magyar emberek világosan és pontosan megértették, hogy mi a választás tétje. „A választás tétje az, hogy háborút vagy békét akarunk” – tette hozzá.

Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője külön köszönetet mondott a kormánypártok nevében annak az ötvenezer aktivistának, akik az elmúlt hetekben rengeteget dolgoztak azért, hogy mindenkihez eljusson a béke hangja.

Nekik is köszönhető a magas választási részvétel – értékelt.

Azoknak is köszönetet mondott, akik a szavazókörökben dolgoznak: a helyi választási bizottság tagjainak, a szavazatszámlálóknak, „rájuk még vár a munka”.

Elolvasom a cikket