Kamilla királyné őszintén nyilatkozott Károly királyról

A királyné a napokban részt vett a számára egyik legkedvesebb éves programon, amelyet idén második alkalommal rendeznek meg a tavalyi nagy sikere után, ez pedig nem más, mint a Queen’s Reading Room irodalmi fesztivál. Kamilla királyné a Hampton Court Palace-ban beszélgetett Lee Child íróval – olvasható az Elle.hu oldalán.

Természetesen szóba került az uralkodó egészségi állapota is, amiről a királyné készségesen mesélt beszélgetőtársának.

Kamilla királyné őszintén nyilatkozott Károly királyról

A beszélgetés során a királyné Lee Child érdeklődésére reagálva elmondta, hogy milyen állapotban van most Károly király.

Jól van, azt leszámítva, hogy nem lassít, és nem tartja be, amire kérik.

Mindezzel arra utalt, hogy Károly király a kezelései ellenére is rengeteg hivatalos programon vesz részt, amelyek a kezelések mellett rendkívül nagy terhelést jelentenek. Tanácsadói és orvosai is arra kérték, kímélje magát, ám ő nem igazán hallgat senkire.

Lee Child az elhangzottakra úgy reagált, hogy Kamilla királyné elmondása alapján úgy tűnik, Károly király úgy viselkedik, mint egy átlagos férj, amin mindketten elnevették magukat.

A jó hangulatú beszélgetésen kívül Kamilla királyné több programon is részt vett ezen a napon, például találkozott a Történelmi Királyi Paloták elnökével, Sir Nicholas Coleridge-el, valamint a Queen’s Reading Room vezérigazgatójával, Vicky Perrinnel is.

Eközben a 75 éves Károly király is zsúfolt programot állított össze, hiszen miután egy londoni kórházban megkapta az aktuális kezelését, aznap délután már el is utazott Portsmouthba, ahol egy nyolcperces beszédet tartott, és több veteránnal is találkozott, mielőtt továbbutazott volna Normandiába.

Elolvasom a cikket