Újabb csapás rázta meg a brit királyi családot

„Hihetetlenül szomorú” – mondta a lapnak. „A gyermekeimnek és unokáimnak akarom szentelni magam, és minden jót kívánok Karennek a jövőre nézve”.

A pár állítólag néhány hete jelentette be a különválásukat a nemesi Spencer család ősi otthonában, az Althorp House-ban.

Charles Spencer és a kanadai vállalkozó és filantróp Karen 2011. június 18-án házasodott össze az Althorp House-ban, alig két hónappal Spencer unokaöccse, Vilmos herceg és Katalin hercegnő frigyre lépése után. Úgy hírlik, egy évvel korábban találkoztak Los Angelesben.

Charles Spencernek és Karen Spencernek van egy tizenkét éves lánya, Charlotte Diana. Egyébként mindkettőjüknek volt már gyermeke: Karen Spencernek két nagyobb lánya van Mark Gordon hollywoodi producerrel kötött előző házasságából, amely 1997-től 2003-ig tartott.

Charles Spencernek négy gyermeke van első feleségétől, Victoria Lockwoodtól, akivel 1989-től 1997-ig volt házas, és két gyermeke második feleségétől, Caroline Freudtól. Az arisztokrata író, újságíró és műsorvezető 2001 és 2007 között volt a felesége.

Elolvasom a cikket