Az X-akták sztárja elégedetlen saját apai teljesítményével

David Duchovny nagyon szereti két gyermekét, de biztos benne, hogy nem tökéletes apa. A színész, akit többek között az X-akták című kultikus sorozatból Fox Mulderként ismerhetünk, ezt most a People című amerikai magazinnak adott interjújában árulta el.

„Mindig is elégtelennek fogom érezni magam [szülőként] ” – mondta Duchovny. A színész szerint az tette mégis jó apává, hogy a gyerekei „nagyszerű emberek”, akik szeretik azt hinni, hogy jó szülő volt. „Nem akarnak úgy gondolni rám, mint egy kudarcra” – véli a színész. „Biztos vagyok benne, hogy tettem rossz dolgokat, biztos vagyok benne, hogy követtem el hibákat, de mindannyian elkövetünk ilyeneket.”

Duchovny sokat dolgozott, amikor a gyermekei kicsik voltak. Utólag talán változtatna ezen, de úgy érzi, azzal is hibát követett volna el, ha minden idejét a gyerekeinek szenteli.

Ennek ellenére ők „feltétel nélkül szerették [és] én is feltétel nélkül szeretem őket” – magyarázta Duchovny. „Csak az, hogy a világon vannak, megtanított erre az érzésre mindkét oldalról” – tette hozzá arra utalva, milyen szeretni és szerve lenni: „nem hiszem, hogy van ennél értelmesebb dolog.”

West Duchovny egyébként már több éve színésznőként is dolgozik, többek között a Saint X és a Painkiller című minisorozatban is látható.

Elolvasom a cikket