Ezek a nyár legforróbb sminktrendjei

Kaufmann Angéla
2024. június 10. hétfő. 5:57

Amikor a várva várt nyár beköszönt, gyakran a sminkelés az utolsó dolog, amit meg akarunk tenni. A legtöbb napunkon az csak fényvédőből áll, és semmi több, hiszen minek, ha úgyis lefogjuk izzadni? Ugyanakkor ez az az időszak, amikor bátrabban kísérletezhetünk mindenféle smink megjelenéseinkkel a különböző fesztiválokon, koncerteken vagy nyaraláson. Olvasson tovább, hogy megtudja, mit neveznek a hírességek sminkesei a 2024-es nyári legnagyobb sminktrendjeinek!

Bogyós színezett ajkak

A nyár mit sem ér több tonna friss gyümölcs – különösen a bogyósok – nélkül. „Láttunk már idén a sminktrendekben epret és paradicsomot, de ezek inkább a piros családban voltak. Látom, hogy ez az elmozdulás a bogyós tónusú ajkak és a lila árnyalatú orcák felé fordul.” A színezett ajkak továbbra is trendiek lesznek a nyáron. Ez egy nagyon egyszerű alkalmazás, és bármilyen sminkkel viselhető: csak vigye fel a választott ajakterméket a szája középső részére és maszatolja el a többi részen az ujjaival vagy egy finom ecsettel.

Csábító retro

Idén nyáron a ’70-es évek vége és a ’80-as évek eleje visszatért egy nagy ívben. Gondoljon a kék és zöld tónusokra, nagy szempillákra és rendetlen, füstös szemekre. Fesztiválszezon!

Naplemente árnyalatok

A cím magáért beszél: vibráló meleg tónusok a szemeken és az orcákon egyaránt. Amint a pirosító trend tavasztól nyárig folyamatosan terjed, a színes szemek megjelenése és a színek beillesztésének finom módjai, mint például a fényes és színes szemceruza a fekete helyett egyaránt marad.

Tollas szemöldök

Ez a természetes szemöldökök korszaka. Különösen nyáron az egészséges, bolyhos, tollas, többdimenziós szemöldökre koncentrálunk, mely mégis minimális és rendezett. A természetes megjelenés érdekében a sminkesek azt javasolják, hogy a szemöldöke színénél egy árnyalattal világosabb terméket válasszon a tökéletes illeszkedés érdekében.

Bronzos ragyogás

Ha világos arcbőrű, a nyár gyakran a bronzos, egészséges bőr próbáját jelenti számára. És most úgy érheti el a hatást, hogy még a napsugarakkal sem kell találkoznia. „Mindig imádtam ezt az egész megjelenést, de különösen nyáron: a tiszta, ragyogó bőrt és tökéletes természetes szemöldököt és szempillát” – mondja Evans. Az egyetlen dolog, amivel még tetőzheti a sminkjét, az a természetes napsütötte bőr és a hamis szeplők, melyeket egy erre kifejlesztett tollal vagy ceruzával tud varázsolni.”

Elolvasom a cikket