Verstappen a Forma–1 királya

MH/MTI
2024. június 10. hétfő. 10:48
Frissítve: 2024. június 10. 11:14

Nagy-Britannia
————–

Daily Mail:

„Lando Norrisnak a dobogó legfelső fokára kellett volna állnia az izgalmakkal és veszélyes helyzetekkel tarkított Kanadai Nagydíjon ahhoz, hogy a világbajnoki címért folytatott küzdelemben megőrizze halvány reménysugarát. De ennek valamiért most nem így kellett történnie.”

The Guardian:

„Az időjárás minden tőle telhetőt megtett, és egy nap alatt gyakorlatilag mind a négy évszakból ízelítőt adott, ami izgalmas és feszültségekkel teli csatát eredményezett a Kanadai Nagydíjon. Csupán a végeredmény volt ismerős, Max Verstappen és a Red Bull győzött.”

Spanyolország
————-
Marca:

„Max Verstappen ismét nyert, ezúttal a Kanadai Nagydíjon, ahol a diadalért megszenvedett, s ezzel ismét leverte a fölénye ellen indított »lázadást«.”

Mundo Deportivo:

„Az ezúttal nem a legjobb autóval rendelkező holland tökéletes versenyzéssel javította ki a futam korai szakaszában elkövetett hibáját, és megszerezte Forma–1-es pályafutása 60. győzelmét egy olyan viadalon, amelyen ellenfelei fesztivált rendeztek a hibákból.”

Olaszország
———–

Tuttosport:

„Az eső miatt kiszámíthatatlanná váló pályán 70 kör után Max Verstappené lett a győzelem.”

La Repubblica:

„A versenyző, aki soha nem hibázik. Aki nem könyörül. Aki 750 napja vezeti a világbajnoki összetettet, amelynek 2022-ben, Barcelonában állt az élére, és ezt a pozíciót nem áll szándékában feladni.”

Franciaország
————-

L’Équipe:

„Max Verstappen a szürke hangulatú Kanadában találta meg újra saját mosolyát.”

Le Monde:

„A holland címvédő továbbra is nagybetűkkel ír a Forma–1 történelemkönyvébe.”

Ausztria
——–

Kronen Zeitung:

„Verstappen Kanadában visszatért a győzelem útjára.”

Kurier:

„Verstappen nyert az áprilisi időjárásban rendezett Kanadai Nagydíjon.”

Svájc
—–

Blick:

„Max Verstappen a Forma–1 királya és az is marad. A holland címvédő nem csak a könnyű versenyeken diadalmaskodik. A káoszt is mindig átlátja, és maximálisan megbízhat csapatában, a Red Bull-Hondában.”

Elolvasom a cikket