Kiderült, ki áll III. Károly királyhoz a legközelebb

Rendszeresen látja György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget III. Károly király. Katalin hercegné és Vilmos herceg gyakran látogatják a gyermekekkel az uralkodót, ezért sok időt töltenek együtt. Ezzel szemben Harry herceg és Meghan Markle gyerekeit ritkábban látja, amit a hírek szerint nagyon sajnál – írja az Elle.hu.

Az unokái különleges helyet foglalnak el a szívében, György herceg különösen közel áll hozzá. Ez részben annak is köszönhető, hogy György volt az első unokája, akkor lett nagyapa.

A nagyszülőség egyedülálló pillanat bárki életében, ahogyan azt számtalan kedves ember mondta nekem az elmúlt hónapokban, ezért rendkívül büszke és boldog vagyok, hogy először lehetek nagyapa – nyilatkozta még III. Károly király évekkel ezelőtt.

György herceg születése igazán emlékezetes pillanat volt az életében, még ebben az évben elkezdett egy arborétumot kialakítani Balmoralban. Számos fát elültetett, erről 2021-ben mesélt. Elárulta, hogy emiatt György erdőnek nevezte el a területet, emléket állítva az első unokája születésének.

III. Károly királynak Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel is nagyon különleges a kapcsolata. A királyi szakértők bennfentesei szerint nagyon örült, hogy született egy lány a családban. Éppen ezért a jövőben is különleges szerepet szán neki, később ő kaphatja meg az Edinburgh hercegnője címet.

Elolvasom a cikket