Uri Geller bizonyítéka az űrlények létezéséréről + VIDEÓ

Most úgy tűnik, hogy teljesült az álma, és lencsevégre tudott kapni egy megmagyarázhatatlan jelenséget az otthonában, amely már felkeltette szkeptikus követőinek érdeklődését is. A biztonsági kamerája ugyanis felvette, hogy egy hétköznapi beszélgetés során, a szélvédett nappalijában leesett a falról egy kép ijesztő körülmények között. A 77 éves tévésztár azért osztotta meg rajongóival a videófelvételét, mert úgy gondolja, hogy az idegenek „ráhangolódtak”, és „a nap 24 órájában figyelik őt”.

Barátaim! Egy szellemet vagy más természetfeletti lényt kaptam lencsevégre, aki felelős lehet olyan fizikai zavargásokért, mint a hangos zaj és a szétdobált tárgyak az otthonomban. Nos, ez annak köszönhető szerintem, mert rám hangolódtak az idegenek. Az elmúlt időben ugyanis arra koncentrálok, hogy a nap 24 órájában bevonzzam az idegeneket, és egymásra hangolódjunk. Nevessetek csak annyit, amennyit akartok, én csak szeretném hallani a ti szellemes, idegenes történeteiteket – írta a videófelvétele mellé az illuzionista.

Ezzel még nincs vége az ijesztő véletlen egybeeséseknek, ugyanis Uri Geller szerint a barátaival éppen az idegenekről és arról beszélgettek, hogy a kormány eltitkolja, amit tud az űrlényekről, amikor leesett a kép a falról.

„Itt ülünk, ufókról, ET-kről beszélgetünk, illetve arról, hogy mi az igazság, amit a kormány eltitkol előlünk, erre leugrik a képem a falról. Ez semmiképp sem eshetett le magától.”

Uri Geller megrázó felvételét itt lehet megnézni, de gyenge idegzetűeknek nem ajánlatos:

Objektum doboz

Elolvasom a cikket