Hihetetlen, de a kézitáska formája elárulhatja egy nő jellemét

Ha egy nő klasszikus téglalap alakú táskát választ, az a rend és a szervezettség iránti vágyát jelezheti. Az ilyen nők általában megbízhatók, pontosak, és mindig tudják, hol vannak a szükséges dolgok – elemzi a kubnews.ru.

Világos kerek kézitáska
Az a nő, aki világos kerek kézitáskát választ, általában kreatív és extravagáns személyiség. Szeret kitűnni a tömegből, és nem fél a figyelem középpontjában lenni. A kézitáskája egyfajta kiegészítő, amely kiemeli egyéniségét.

Miniatűr kézitáska
A kis kézitáska azt jelzi, hogy egy nő inkább könnyedén utazik, és nem cipel magával sok haszontalan dolgot. Rendezett és praktikus. Az ilyen nők mindig mozgásban vannak, és készen állnak az új kalandokra.

Nagy és kényelmes bevásárlótáska
Az a nő, aki tágas shopper táskát választ, általában gondoskodó és aggódik mások kényelméért. Mindig kész segíteni, hatalmas szíve van, és megbízható támasz a családja és a barátai számára.

Elegáns, biztonságos táska
Ha egy nő sok rekesszel, rejtett zsebekkel és csatokkal ellátott táskát választ, az a titkolózásáról és óvatosságáról beszélhet. Az ilyen nők általában a lelkük mélyén őrzik titkaikat és érzelmeiket, és táskájuk intrikus természetük szimbólumává válik.

Ne feledjük, minden nő egyedi egyéniség, akit nem lehet egyetlen táskaformára korlátozni!

Elolvasom a cikket