Katalin hercegné előléptette a stylistját, fontos feladatot adott neki

„Natasha megérdemli ezt. Ő mindig diszkrét és hűséges Kate-hez. A fizetésemelés is üdvözlendő. Ez a kinevezés azt jelenti, hogy Natashát még évekig Kate mellett láthatjuk” – árulta el egy forrás a Daily Mailnek, aki szerint Katalin hercegné így szeretné megköszönni a stylistnak a hűségét.

Natasha Archer 2007 óta dolgozik a királyi családnak, amikor Katalin hercegné személyi asszisztense lett. 2014 óta azonban már a stylist munkakört töltötte be. A fiatal nőt rengetegen dicsérik, ugyanis úgy gondolják, hogy hatalmas változáson esett át Katalin hercegné stílusa miatta. Natasha biztosra megy, hogy Vilmos herceg felesége mindig elegáns és stílusos legyen a nyilvános eseményeken.

Úgy tudni, hogy Katalin hercegné és a stylistja elválaszthatatlan barátnők lettek az évek alatt. Natashát januárban is látni lehetett, ugyanis meglátogatta a háromgyermekes édesanyát a kórházban, és virágot is vitt neki. A stylist férje egyébként Chris Jackson fotós, aki gyakran dolgozik a királyi család eseményein. Egy bennfentes azt is állítja, hogy Natasha gyakran kíséri Katalin hercegnét az orvosi vizsgálatokra. A rajongók pedig alig várják, hogy Katalin hercegné jobban legyen, és meseszép ruhákban álljon a nyilvánosság elé ismét.

Elolvasom a cikket