Meghan Markle ultimátumot adott Harry hercegnek

Meghan Markle-nek egy fontos feltétele van, amiből nem hajlandó engedni, ám Harry hercegnek alkalmazkodnia kell, ha egyszer a családjával szeretne visszatérni az Egyesült Királyságba. A házaspár évek óta az Egyesült Államokban él, és együtt nagyon ritkán látogatnak vissza a sussexi herceg szülőhazájába.

Ultimátumot adott.

Tom Quinn királyi író elárulta, mit mondott Meghan Markle Harry hercegnek: Meghan azt mondta, hogy csak akkor hajlandó visszatérni Angliába, ha neki és Harrynek van saját lakhelye, és mindkettőjük számára elengedhetetlen a biztonság. Meghan soha nem fog visszatérni az Egyesült Királyságba, és a férje rokonainál fog lakni – magyarázta a szakértő.

Ha a házaspárnak sikerül állandó otthont találnia és megoldani a biztonsági kérdést, akkor biztosan szeretnék majd az Egyesült Királyságba hozni a gyerekeiket, de sok diplomáciai erőfeszítésre lesz szükség ahhoz, hogy Archie és Lili valódi és meleg kapcsolatot tudjon kialakítani unokatestvéreikkel, Györggyel, Saroltával és Lajossal – tette hozzá.

Harry herceg már nézelődik.

Mint megírtuk, Harry herceg már nézelődik az ingatlanpiacon, ugyanis minden vágya, hogy találjon egy otthont Londonban, ahol a családjával is rengeteg időt tölthetne. A sussexi hercegnek hiányzonak a brit barátai, valamint bízik abban, hogy Károly királlyal és Vilmos herceggel is rendeződik a kapcsolatuk a jövőben. Azt pedig a brit uralkodó is szeretné, hogy többet találkozhasson a két legkisebb unokájával, ezért szeretne beszélni Harry herceggel arról, hogy oldják meg a problémáikat.

Elolvasom a cikket