A másnaposság leküzdésének legjobb módszerei

Az édes tea, a lábak és a fülcimpák masszírozása, a friss levegőn való séta, valamint a rizstejes kása vagy az aktív szén segít a gyors kijózanodásban – mondta a NEWS.ru-nak az Állami Pedagógiai Egyetem orvosi karának tanára, Alekszandr Umnov sebész. A szakértő azt is tanácsolta, hogy igyunk szénsavmentes ásványvizet.

„Sétáljon, vegyen hideg zuhanyt, masszírozza meg a lábát és a fülcimpáját. Hányást idézhet elő, és eltávolíthatja a méreganyagokat a szervezetből. Segít az édes fekete tea, az aktív szén. Fontos, hogy szénsavmentes ásványvizet igyon, hogy helyreálljon a szervezet víz-elektrolit egyensúlya. A rizstejes kása bevonja a gyomrot, és elősegíti az etil-alkohol okozta defektek gyógyulását” – hangsúlyozta.

Umnov korábban arra figyelmeztetett, hogy a pezsgő nem alacsony alkoholtartalmú ital, mint ahogy azt általában hiszik. A szakértő kifejtette, hogy ennek a terméknek az alkoholtartalma eléri a 12 fokot. Szerinte a buborékok miatt az etil-alkohol gyorsabban felszívódik a véráramba, és néha gyorsabban pusztítja az emésztőrendszert és az agyat, mint a bor vagy a vodka.

Elolvasom a cikket