Kit akarhat Harry herceg és Meghan Markle büntetni?

Harry herceg 2020-ban indított pert a Belügyminisztérium ellen, miután változtatásokat eszközöltek a brit biztonsági intézkedéseken, azután, hogy lemondott magas rangú királyi tisztségéről. A 39 éves herceg azóta az Egyesült Államokba költözött Meghan és két gyermekük, Archie herceg és Lilibet hercegnő társaságában, ahol már négy éve élnek. A királyi kommentátor, Kinsey Schofield szerint a biztonsági vitával kapcsolatos ügy elhúzásával a királyi pár „valakit büntetni próbál” – olvasható a Life.hu oldalán.

Ms. Schofield szerint Meghan nem kísérte el férjét Angliába az utóbbi látogatások alkalmával, Harry pedig nem volt hajlandó a családjával a Buckhingam-palotában maradni. Mintha állandóan próbálnák bizonyítani az álláspontjukat azzal, hogy azt mondják: „Nos, Meghan nem jöhet. Nem elég biztonságos. Harry nem maradhat a palotában, mert nem elég biztonságos.” Úgy tűnik, hogy ezt a távolságot azért hozzák létre, hogy valakit büntessenek, és hogy bizonyítsanak valamit, de a valóság az, hogy Angliában lett volna a legbiztonságosabb helye Harrynek.

Mióta lemondott királyi tisztségéről, Harry többször is ellátogatott az Egyesült Királyságba – legutóbb az elmúlt hónapban, hogy részt vegyen az Invictus Games 10. évfordulójának ünnepségén. Meghan legutóbb 2022 szeptemberében járt az Egyesült Királyságban, a néhai királynő temetésén. Archie herceg és Lilibet hercegnő azóta nem járt az Egyesült Királyságban, Lilibet csak egyszer látogatta meg az országot.

„Eljutottunk arra a pontra, hogy Meghan nem akar az Egyesült Királyságba jönni a gyerekekkel. Egyszerűen nem érzi magát biztonságban” – árulta el egy bennfentes.

Harry herceg saját, állandó otthont keres az Egyesült Királyságban

Bár pazarul él Meghannal és a gyerekekkel Montecitóban, londoni lakást is szeretne. Harry hercegnek hiányzik a régi élete, szeretne egy házat Nagy-Britanniában, mégpedig azért, hogy az ottani barátai – akik esetleg nem kedvelik Meghant – is meglátogassák, és közelebb legyen a családjához – mondta Tom Quinn királyi szakértő.

Elolvasom a cikket