Romokban a házassága George és Amal Clooney-nak?

Az elmúlt néhány évben egyre nehezebbnek bizonyult betartani a fogadalmat George Clooney-nak és a feleségének is. „Mindketten hardcore munkamániások, szóval olyan, mintha a saját kis buborékukban élnének” – mondta egy forrás az In Touchnak. Hozzátette, George hamarosan egy évre New Yorkba költözik, hogy a Broadwayn szerepeljen – 4000 mérföldre a comói tó mellett álló villájuktól, ahol a család a legtöbb időt tölti. A sztárpár, aki hamarosan tízéves házassági évfordulóját ünnepli, kezd megtörni a nyomás alatt – teszi hozzá a forrás. „A nap kilencven százalékában két nagyon különböző világban élnek, teljesen különböző dolgokkal vannak elfoglalva. Külön életet élnek” – írja a Life.hu.

George mindig is hangoztatta, hogy a családja az első. „Nekem nem kell színészkednem” – mondta az Oscar-díjas Clooney 2021-ben. „A feleségemmel ezt a beszélgetést akkor folytattuk le, amikor betöltöttem a 60. életévemet. Azt mondtam, mindketten szeretjük, amit csinálunk, de ügyelnünk kell arra, hogy ne foglaljuk le magunkat ész nélkül.”

Ám úgy tűnik, George volt az, aki pontosan ezt tette az utóbbi időben. Ő rendezte az Egy csónakban című filmet, régi barátjával, Brad Pitt-tel együtt forgatta a Farkasokat New Yorkban, és az év elején belefogott egy másik filmbe is Adam Sandlerrel, amelyet Olaszországban készítenek, mindeközben pedig producerkedik is.

„George úgy irányítja a filmkészítést – a rendezéstől és a producerkedéstől kezdve a mások projektjeiben való színészi szerepvállalásig –, mint egy hadvezér. Perfekcionista, és tökéletességet követel mindenkitől, aki vele dolgozik” – mondja a forrás, hozzátéve, hogy még többet vállalt, amióta ő és két barátja, Rande Gerber és Michael Meldman 2017-ben egymilliárd dollárért eladta a Casamigos nevű tequilacégüket. „Szóval, nem a pénzért csinálja. Őszintén élvezi, és rendkívül gyakorlatias.”

A színész felesége, Amal ugyanígy van ezzel. A 46 éves ügyvéd gyakran utazik ide-oda a munka miatt, ami kaotikussá teszi a család életét – mondja egy másik bennfentes. Amal gyakran Londonban dolgozik, vagy a hollandiai Hágában, ahol a Nemzetközi Büntetőbíróság működik. (Májusban Amal elárulta, hogy az elmúlt négy hónapban más nemzetközi jogi szakértőkkel dolgozott, hogy az Izraelben és a gázai övezetben elkövetett, feltételezett háborús és emberiesség elleni bűncselekmények bizonyítékait vizsgálják. Részletes jelentést készítettek, amelynek nyomán egy sor letartóztatási parancsot adhatnak ki.)

„Annyi mindent csinál, tesz a világért, és erről a legtöbb ember nem is tud” – mondja a bennfentes. „George karrierje soha nem lehet fontosabb, mint az övé, és ezt már nagyon korán világossá is tette.”

Még akkor sem tudnak lemondani a munkáról, amikor együtt vannak az olasz villájukban.
„Egyiküknek sem okoz gondot, hogy 18 órás napokat dolgozzon olyan projekteken, amelyekért szenvedélyesen rajonganak” – mondja a forrás.

Az egyetlen alkalom, amikor egyszerre teszik szabaddá magukat, az a nyaralás. De ha az ember a Comói-tónál él, nem túl gyakran érez késztetést arra, hogy valóban szabadságra menjen. Mindkettejüknek van saját személyzetük, különböző a baráti körük, nincs sok átfedés. A szabadidejüket a hétéves ikreikkel, Alexanderrel és Ellával töltik, nem feltétlenül egymással. A vörös szőnyegen boldognak tűnnek, és persze a nyilvánosság előtt mindig áradoznak egymásról, de a barátok azon tűnődnek, hogy vajon megoldják-e ezt a helyzetet. Sok hollywoodi párnak nem sikerül – mondja a bennfentes, hozzátéve, hogy az Amal munkája kapcsán felmerülő biztonsági aggályok és a férfi szókimondó politikai nézetei is hozzájárultak az eltávolodáshoz.

George Clooney számára a gyerekei a legfontosabbak

„Az ikrek boldogsága a legfontosabb számukra” – mondja a bennfentes. Ha a George és Amal közti szakadék tovább nőne, a gyerekek élete is megváltozna, és a 600 millió dolláros vagyonukat is kockára tennék. (Csak a Comói-tó-villa legalább 100 millió dollárt ér.) A bennfentes szerint a válás felérne egy rémálommal.

A közeli ismerős azt is tudni véli, hogy Amal és George Clooney dolgozik a kapcsolatukon, megpróbálnak több időt együtt tölteni, de nem feltétlenül haladnak jó irányba. Clooney állítólag azért vállalt munkát New Yorkban, mert Amal is több időt lesz ott, ugyanis a Columbia Egyetemen adjunktusaként is dolgozik.

„De nyilván George továbbra is sokat fog utazni, és végeredményben Amal is dolgozni megy New Yorkba… Szóval ott sem lesznek együtt” – zárta sorait az ismerős.

Elolvasom a cikket