Furcsa szabályokat kell betartaniuk Jennifer Lopez alkalmazottainak

Májusban, a Met-gála után keveredett botrányba Jennifer Lopez. A felháborodást az váltotta ki, hogy nagyon lekezelő stílusban válaszolt egy riporternek, aki a ruhája iránt érdeklődött.

Korábban számos volt dolgozó megszólalt, például sofőrök nyilatkoztak arról, hogy a híresség túlságosan dívaként viselkedik. Az ideiglenes személyzet, mint például a sofőrök rá sem nézhetnek, beszélniük pedig tilos.

Most pár bennfentes arról nyilatkozott, hogy Jennifer Lopeznek van egy tilalma a szemkontaktusra vonatkozóan: senki nem nézhet a szemébe.

„Minden dolgozót szigorúan utasítottak: Ne nézz Miss Lopez szemébe! Nincs szemkontaktus” – állította egy nevét elhallgató forrás.

A témában már többen is megszólaltak, akik megerősítették, hogy Jennifer Lopeznek tilos a szemébe nézni. Akkor sem lehet megszegni ezt a szabályt, ha valakihez éppen beszél. Ez alól pedig a táncosai sem kivételek.

„Bennfentes barátom szerint a limuzin vezetői is ugyanezt az utasítást kapták, még csak a visszapillantó tükrükben sem nézhettek rá” – írta valaki felháborodottan.

„Van egy barátom, aki a JLo-projekten dolgozott hangosítással, és kirúgta. Leállította az egész gyártást és mindent, mert a szemébe nézett” – posztolta a LABellatini néven ismert tiktokker.

Elolvasom a cikket