JLo ezért hagyta el Ben Afflecket

Bennfentesek szerint Jennifer Lopez már letett arról, hogy megmentse házasságát Ben Affleckkel. Nagy tervei vannak a jövőre nézve, de ezek már csak saját magáról szólak, nincs közük a férjéhez. JLo erős nő: talpra fog állni, vélekednek a barátai.

JLo belefáradt abba, hogy a házassága megmentésén dolgozzon

„Jennnifernek elege van, sokat és sokáig próbálkozott, de nem tud többet tenni, a házassága Bennel nem javul, hanem egyre rosszabb” – mondta egy hozzá közelálló, aki úgy tudja, a fő ok, amiért JLo elhagyta Afflecket az, hogy a színész folyton mogorva és rossz a kisugárzása, igazi kellemetlen ember. „Ben nagyszerű fickó, de elképesztően lehangoló tud lenni. Azt hiszem, némely fotón ezt a világ is láthatta. Nos, Jennifer bőven kapott ebből. Ha látnák, hogy viselkedik a feleségével, nem bántanák annyit” – mondta Jennifer barátja.

Ben mogorva és folyton rossz a kedve

„Láncdohányos, rengeteget káromkodik és szitkozódik. Nagyszerű rendező és színész, de nem sokat lehet vele nevetni” – tette hozzá, ám azt is kiemelte, Ben csodálatos apa. Jennifer jóismerőse arról is beszélt, az énekes-színésznő megdöbbent, hogy milyen negatív sajtót kapott. „Ha az emberek látnák, min megy keresztül, nem bánnának ilyen szigorúan vele” – szögezte le.

Bár Jennifer lemondta 2024-es This Is Me turnéját, úgy tudni 2025-ben megtartja. Padlóra került, hiszen nagyon fontos számára a család, de igyekszik kihozni életéből a legtöbbet. Sokat edz, és rengeteg időt tölt ikreivel, Maxszel és Emme-el.

Úgy tudni Jennifer most a közeli barátaira, Shawn Barton stylistra és Stevie Mackey énektanárra támaszkodik. Jólértesültek úgy tudják, Jennifer és Ben hamarosan – ahogyan az a hírességek körében megszokott – egy pénteki napon bejelentik a válásukat. „Meg akarták várni, amíg véget ér a gyerekeknek az iskola. Még most is ők a legfontosabbak számukra” – mondta el egy ismerősük.

Elolvasom a cikket