György herceg megható dolgot mondott Katalin hercegnének a hintóban

A hagyományoknak megfelelően megtartották III. Károly király hivatalos születésnapját. A Trooping the Colourt mindig nagy figyelem övezi, hiszen az eseményen rendszerint az egész királyi család részt vesz. A díszszemle után a családtagok a Buckingham-palotában folytatják a programot, majd onnan köszöntik az embereket. A menetrend idén sem változott, Katalin hercegné is ott volt az eseményen, György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel.

Ahogyan már megszokhattuk a walesi hercegné a gyermekeivel együtt hintóval érkezett. Az eső miatt zárt hintóval indultak el a Buckingham-palotából, ennek ellenére mosolyogtak és integettek az embereknek, akik őket köszöntötték. György herceget láthatóan lenyűgözte a tömeg, ezt el is árulta Katalin hercegnének.

„Mind olyan boldognak tűnnek” – mondta Katalin hercegnének.

György herceg megjegyzését egy testbeszédszakértő, Juliet Sullivan árulta el. A gyerekeket nagyon lenyűgözte a tömeg, hiszen kíváncsiak voltak a királyi családra. Sokan főként Katalin hercegné miatt mentek ki az utcákra, hiszen ez volt az első nyilvános megjelenése azóta, hogy rákot diagnosztizáltak nála. Az ünnepség előtt egy nappal Katalin hercegné közleményt adott ki, akkor jelentette be a részvételét, de elárulta, jelenleg is kezelés alatt áll, ezért nem lesz minden eseményen ott idén.

Elolvasom a cikket