III. Károly király és Katalin hercegné videójáról beszél most mindenki + VIDEÓ

Jelenleg a brit királyi család két tagját is kezelik daganatos megbetegedéssel. III. Károly király februárban árulta el, hogy rákot diagnosztizáltak nála. Katalin hercegné pedig márciusban jelentette be a diagnózisát. Az utóbbi időben ritkán mutatkoztak a nyilvánosság előtt, most azonban mindketten ott voltak a Trooping the Colour eseményen, és készült róluk pár, igazán megható fotó – írja az Elle.hu.

Korábban már többször beszéltek arról a szakértők, hogy nagyon szoros kapcsolat van Katalin hercegné és III. Károly király között. Az uralkodó nagyra becsüli a menyét, aki a brit királyi család egyik legnépszerűbb tagja. Éppen ezért sokat találkoznak, Katalin hercegné a betegsége bejelentése előtt is egyeztetett vele.

A Trooping the Colour eseményen mindketten megjelentek, a díszszemle után a királyi család többi tagjával közösön köszöntötték az embereket a Buckingham-palota erkélyéről. Eközben Katalin hercegné III. Károly király mellett állt, így többször is készült róluk fotó, videó.

Objektum doboz

A felvételek alapján sokat mosolyogtak, többször is egymáshoz szóltak az erkélyen. A testbeszédszakértők szerint láthatóan jó hangulatban voltak, többször is kuncogtak, és voltak közös pillanataik. A betegség ezek alapján csak tovább erősítette a kapcsolatukat.

III. Károly király az utóbbi hetekben már visszatért a nyilvánosság elé, és egyre több látogatást vállal. Katalin hercegnének még jelenleg is kezeléseken kell átesnie. Az esemény előtt kiadott egy nyilatkozatot, elárulta, vannak jobb és rosszabb napjai, de fokozatosan visszatér a munkához, így nyáron több eseményen is részt vehet.

Elolvasom a cikket