Ezt súgta Katalin hercegné az erkélyen Vilmos hercegnek

Szombaton tartották a Trooping the Colourt, amely III. Károly király hivatalos születésnapja. Ez az egyik legfontosabb ünnep az Egyesült Királyságban. Az eseményre visszatért Katalin hercegné is, aki hónapok óta most először mutatkozott a nyilvánosság előtt – írja az elle.hu.

Katalin hercegné szombaton családjával részt vett az uralkodó hivatalos születésnapján. Megnézte a díszszemlét, majd hintóval visszatért a Buckingham-palotába. Ezután az erkélyen köszöntötték az embereket.

Katalin hercegné és Vilmos herceg az integetés közben váltottak pár szót. Nagyon boldognak és magabiztosnak tűntek. A légiparádé Katalin hercegnét ebben az évben is lenyűgözte, de Vilmos herceg is megjegyezte Katalin hercegnének, hogy mennyire jó volt a parádé. Felesége erre azt válaszolta: „Nagyon jó, nagyon szép!”

A testbeszéd-szakértők szerint Katalin hercegné kifejezetten izgatott és magabiztos volt, ugyanakkor látszott rajta az idegesség. Katalin hercegné egyébként nem csak Vilmos herceggel csevegett, hiszen III. Károly királlyal is sokszor beszélt és többször nevettek.

Elolvasom a cikket