Ilyen volt Szoboszlai gyorséttermi reklámfilmjének forgatása + VIDEÓ

„Szoboszlai Dominik most Neked ad gólpasszt” – erre a koncepcióra épül a hazai McDonald’s új kampánya, amely a Liverpool és a magyar labdarúgó-válogatott sztárjával együttműködésben összeállított menüt mutatja be. A menü és a tévészpot június 4-én debütált, a kampányhoz pedig werkfilm is készült.

A reklámfilmet világszínvonalon dolgozó rendező irányítására bízták. Az amerikai Justin Reardon olyan díjnyertes kampányokon dolgozott korábban, mint a cannes-i Grand Prix-t elnyerő Budweiser Whassup?! vagy a kultikus Nutrigrain Feel Great. Justin Reardon nyolc éve él családjával Magyarországon, de ez az első reklámfilmje, amelyet hazánkban készített.

A „Mekis kedvencek” ajánlatok története a 2020-as Super Bowlra vezethető vissza, akkor mutatták be az Egyesült Államokban azt a Famous Orders című reklámszpotot, amelynek üzenete szerint: „bárkinek lehet kedvenc mekis menüje”. A reklámfilm sikere nyomán a Famous Orders, azaz a „Mekis kedvencek” kilépett a reklámok világából, és valódi éttermi ajánlatként jött létre.

Világszerte olyan hírességekkel dolgozott együtt a McDonald’s, mint Travis Scott, Mariah Carey vagy Sergio Perez. A magyar hírességek közül itthon Szoboszlai Dominik kedvenc Mekis menüje került először terítékre.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket