Manfred Weber büntetni akarja Magyarországot

Vannak olyan politikusok Brüsszelben, akik ki nem állhatják a magyarokat, ezért az egész országot büntetni akarják. Nem Orbán Viktort vagy a Fideszt, hanem Magyarországot – erről beszélt közösségi oldalán a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

Manfred Weber, a Néppárt frakcióvezetője saját maga vallotta be, hogy megbüntetné a magyarokat – hívta fel a figyelmet Menczer Tamás, aki felidézte a brüsszeli politikus szavait:

„Engedjék meg, hogy mindenkit emlékeztessek, hogy a hetes cikk szerinti jelentés elfogadásával az ország ellen szavaztam. Nem a Fidesz ellen, nem Orbán Viktor ellen. Az egész ország ellen.”

Menczer Tamás azt mondta: Manfred Weber szerint tehát nem Orbán Viktor a probléma, nem a Fidesz a probléma, hanem Magyarország a probléma. A kormánypárti politikus szerint ez azért van, mert hazánk nemet mond a háborúra, a bevándorlásra és az LMBTQ-propagandára. Ezzel szemben Manfred Weber egy háborúpárti, bevándorláspárti és LMBTQ-párti politikus.

Menczer Tamás azt is hozzátette, hogy most Magyar Péter is csatlakozott Weberhez. Azonban akárhányan vonulnak fel mellette, a magyar kormány minden erejével azért küzd, hogy meg tudja óvni Magyarország békéjét és biztonságát.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket