Három titkos üzenet Katalin hercegnétől, ami senkinek nem tűnt fel idáig

Katalin hercegné így üzent a ruhájával

A brit királyi család tagjai gyakran üzennek a ruháikkal, ékszereikkel. Katalin hercegné például a fontos alkalmakra gyakran viseli Erzsébet királynő vagy éppen Diana hercegné ékszereit. III. Károly király születésnapján a ruháját választotta erre a célra. Megan Watkins, a SilkFred online divatkereskedés vezető stylistja elemezte a megjelenését, és el is árulta azt a három dolgot, amit üzenni szeretett volna a hercegné.

Hála a nyilvánosság felé

Katalin hercegné egy fehér Jenny Packham ruhában jelent meg, ami egy brit márka. Több ruhája is származik a divatháztól a hercegnének, aki a kiemelt eseményekre igyekszik brit tervezőktől ruhát választani. A mostani sem volt véletlen, ezzel szerette volna kifejezni a háláját a közvélemény felé.

Családi összetartás

A szemfüleseknek biztosan feltűnt, hogy nagyon hasonló jegyek voltak láthatóak Sarolta hercegnő ruháján. Ez sem véletlen, az összeöltözéssel most Katalin hercegné a családi egységet, összetartást szerette volna közvetíteni. A jelenlegi helyzetben a család támogatása különösen fontos.

Remény és újjászületés

A színválasztásnak is nagy szerepe van. Bár Katalin hercegné ruháján voltak fekete részletek és kiegészítők, a fehér volt a legfőbb árnyalat. A színnek fontos jelentése van, a reményt, újjászületést és a tisztaságot szimbolizálja.

Elolvasom a cikket