III. Károly király komoly lépésre szánta el magát Harry herceg gyermekei miatt

Károly már tárgyalt egy hivatalos látogatásról az Egyesült Államokba valamikor a jövőben, és nem kétséges, hogy ha ez megvalósul, akkor ráépítené az időt, hogy meglátogassa a legkisebb fiát és az unokáit – mondta nemrég Tom Quinn királyi szakértő.

Az író szerint az is előfordulhat, hogy III. Károly király egy nem hivatalos látogatás keretein belül látogat el Harry herceg és Meghan Markle rezidenciájára. A brit uralkodó az évek alatt sok országot meglátogatott magánjelleggel, ám amióta trónra került, sokkal kevesebb szabadideje van.

Minden bizonnyal lehetséges, hogy diszkrét magánlátogatást tenne Harrynél és a gyerekeknél Kaliforniában. Nagyon szeretné látni őket, és utálja a gondolatot, hogy Archie és Lili nem úgy emlékszik majd rá, mint arra a meleg, barátságos nagypapára, aki lenni szeretne – tette hozzá Tom Quinn.

Videóhívásban beszélnek

III. Károly király az elmúlt években csak videóhíváson keresztül láthatta Archie herceget és Lilibet hercegnőt. Meghan Markle-nek állítólag esze ágában sincs az Egyesült Királyságba vinni a gyerekeit, pedig a brit uralkodó szívesen látná őket. Harry herceg azonban szintén aggódik, hogy a gyerekeinek nem lesz kapcsolata a családtagjaival, és reméli, hogy a jövőben ez változik majd, ezért már keres is otthont Angliában, ahol megszállhatnak majd.

III. Károly király azonban nagyon közel áll Vilmos herceg gyerekeihez. A brit uralkodónak György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel is nagyon különleges kapcsolata van, és a fotók is bizonyítják, hogy a gyerekek odáig vannak a nagypapájukért. A brit uralkodó szeretné, ha ilyen bensőséges viszonya lenne Harry herceg gyerekeivel is.

Elolvasom a cikket