GenerationZ fesztivál a Városligeti Műjégpályán és Csónakázótavon

Idén szeptember 27-28-án kerül megrendezésre a GenerationZ fesztivál, ahol két napon keresztül hazai és nemzetközi sztárok szórakoztatják a közönséget. A fellépők között megtalálható Valmar és Bruno x Spacc is. A szervezők a látogatók kényelmét szem előtt tartva arra kérik a résztvevőket, hogy lehetőség szerint tömegközlekedéssel érkezzenek a rendezvényre.

Idén fellép Valmar egy igazi zenei erőmű, amely pop és elektronikus elemeket keverve hoz létre slágereket, amelyek uralják a toplistákat. A Bruno&Spacc duó viharos gyorsasággal hódította meg a hip-hop világát fertőző ütemeikkel és éles szövegeikkel.

Objektum doboz

A Moriones egyedi hangzásával és bohócmaszkos előadásaival villámgyorsan népszerűvé vált. Zseniális virtuozitással keveri a különböző műfajokat, és minden koncertjén lenyűgözi a közönséget. Hepi X Benisso sima dallamaikról és ritmikus ütemeikről ismertek, amelyek mindenkit táncra késztetnek. Egyedi hangzásuk és vonzó színpadi jelenlétük fesztiválkedvencekké teszik őket.

Objektum doboz

Lil Frakk egy diplomás rapper, négy lemezzel a háta mögött, bár a nyelvvizsgát még nem szerezte meg. Újhullámos előadónak tartják, találékony szójátékai és energikus előadása lebilincselő.

BSW a zeneipar egyik legnagyobb neve, erőteljes vokáljaikról és hatásos dalaikról ismertek. Zenéjük műfajokat átível, így sokoldalú és kedvelt előadókká teszik őket.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket