Harry herceg továbbra is Kamilla királynét vádolja

III. Károly király és Kamilla királyné kapcsolata régre nyúlik vissza. Még az 1970-es években kezdtek randevúzni, és évtizedeken keresztül viszonyt folytattak, miközben mindketten házasok voltak. Végül a kapcsolatuk napvilágra került, mindketten elváltak, majd 2005-ben hivatalossá tették a viszonyukat, és összeházasodtak. A házasságkötést sok vita övezte, később pedig kiderült, Harry herceg és Vilmos herceg szintén ellenezték az esküvőt – írja az Elle.hu.

Harry hercegben mély nyomot hagyott az apja döntése, mivel úgy érezte, azzal, hogy elveszi feleségül Kamilla királynét, elveszíti.

Kétség nélkül tudtam, hogy ez a házasság elveszi tőlünk Apát. Nem valódi értelemben, nem szándékosan vagy rosszindulatú módon, de mégis – eltávolodik. Új térbe lépett, egy zárt térbe, egy szorosan elszigetelt térbe – olvasható Harry herceg Tartalék című könyvében.

Ezután többször is megvádolta Kamilla királynét azzal, hogy információkat szivárogtatott ki róla a sajtónak. Sussex hercege szerint a királyné szándékosan adott ki róla negatív dolgokat, hogy ezzel elterelje a figyelmet magáról, és pozitív színben tűnhessen fel a sajtóban.

A GB News bennfentesei szerint Harry herceg nem tudta megbocsátani Kamilla királynénak, hogy hozzáment az apjához. A sajtóhoz fűződő viszonya pedig csak tovább rontott a helyzeten. Az informátorok azt állítják, Harry herceg ezért is szeretett volna legutóbb III. Károly királlyal kettesben találkozni, mivel nem akart beszélni Kamilla királynéval, erre azonban nem volt lehetősége.

Elolvasom a cikket