Hatalmas a hasonlóság Lajos herceg és édesapja között + VIDEÓ

Lajos herceg örökölhette az apukája, Vilmos hercegtáncmozdulatait. A walesi herceg június 21-én gyermekeivel, György herceggel és Sarolta hercegnővel részt vett Taylor Swift londoni koncertjén – írja az Elle.hu.

Hatalmas a hasonlóság Lajos herceg és édesapja között + VIDEÓ

London, Egyesült Királyság: III. Károly király, Vilmos herceg, Kate Middleton, György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg a Buckingham-palota erkélyén a londoni színpompás szertartáson, 2024. június 15-én

Fotó: NorthFoto

Vilmos herceg Taylor Swift Shake It Off című dalára kezdett el táncolni. A felvételen látható, ahogy Károly király fia kinyújtott karokkal a ritmusra ugrál. Ezek a mozdulatok azonban ismerősek lehetnek, ugyanis Lajos herceg is mindig táncos kedvébe kerül, amikor a Buckingham-palota erkélyére állnak ki a családjával. A kisfiú legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor Erzsébet királynő 2022 júniusában tartott platina jubileumi ünnepségén kezdett el táncolni – írja az Elle.hu.

Objektum doboz

Sarolta hercegnő volt az, aki hónapok óta készült Taylor Swift koncertjére, és Vilmos herceg, valamint Katalin hercegné örömet akartak okozni a lányuknak. A család nehéz időszakon megy keresztül, hiszen a walesi hercegné rákbetegséggel küzd, és hónapok óta kezelik. A walesi herceg és hercegné azonban mindent elkövetnek, hogy a gyerekeik jól érezzék magukat a nehéz időkben is.

Elolvasom a cikket