„Megöl minden betegséget”

A házi gyümölcslevek a leghasznosabbak és a szervezet számára a legtáplálóbbak. Vannak azonban olyan gyümölcs- és zöldségkombinációk, amelyek a maximális hasznot hordozzák. Különösen a céklából, sárgarépából és almából készült levekről beszélünk.

Alma
Az alma magas rost- és C-vitamin-tartalmú, kalória- és nátriumszegény, zsír- és koleszterinmentes. Az alma magas szénhidráttartalmú, különösen fruktózban és glükózban, ami energiát ad a szervezetnek, és megakadályozza a fáradtságot.

Sárgarépa
A sárgarépa gazdag A-, B-, C-, E- és K-vitaminban, ásványi anyagai kalciumot, magnéziumot, káliumot és szelént tartalmaznak. Segít a fogyásban, és összefüggésbe hozható a koleszterinszint csökkentésével, valamint javítja a szem egészségét.

Cékla
A cékla kivételes tápértékkel rendelkezik, különösen a zöldje, amely kalciumban, vasban, valamint A- és C-vitaminban gazdag. Kiváló folsavforrás, és nagyon jó rost-, mangán- és káliumforrás.

Tanulmányok kimutatták, hogy a cékla, a sárgarépa és az almalé mindent tartalmaz, ami a tökéletes bőrhöz szükséges. Segít tisztán és pattanásmentesen tartani a bőrét.

A lé kiváló gyulladáscsökkentő is, amely kezeli a vírusok és baktériumok okozta bőrbetegségeket, valamint az allergiákat.

A természetes összetevők gazdagsága lassítja a bőr öregedési folyamatát, segít a ráncok, a száraz és sérült bőr elleni küzdelemben, visszaadja annak fényét és rugalmasságát.

Elolvasom a cikket