Így rajong Sarolta hercegnőért Taylor Swift párja

Taylor Swift párja, Travis Kelce úgy gondolja, hogy Sarolta hercegnő egy szupersztár. A népszerű NFL-játékos a podcastműsorában arról beszélt, hogy milyen érzés volt találkozni Vilmos herceg lányával, valamint a fiával, György herceggel, amikor ellátogattak az énekesnő londoni koncertjére – írja az Elle.hu.

Travis Kelce és a testvére, aki szintén találkozott a királyi család tagjaival, odáig vannak Saroltáért. Jason Kelce volt az, aki először beszámolt róla, milyen nagy élmény volt találkozni Vilmos hercegékkel, véleményével pedig egyetértett a fivére is. Nem győzték dicsérni a kislányt.

„Azt kell mondanom, Vilmos herceg fantasztikus volt, de a csúcspont Sarolta hercegnő volt. György herceg is nagyszerű. Annyira imádnivaló volt” – mondta a sportoló.

„Szupersztár volt” – tette hozzá Travis Kelce.

Jason pedig arról beszélt, hogy Sarolta hercegnőben „volt tűz”, és rengeteg kérdést tett fel. Szerinte az egész találkozásnak ez volt a legizgalmasabb része. Travis Kelce is dicsérte Vilmos herceg és Katalin hercegné nevelési stílusát, mert szerintük arra bátorítják a gyerekeiket, hogy vegyenek részt a beszélgetésekben.

Sarolta hercegnő hatalmas rajongója Taylor Swiftnek, és minden álma volt, hogy elmehessen egy koncetjére, ezt az álmát pedig boldogan teljesítették a szülei.

Elolvasom a cikket