Nem oldódott meg a rejtély

Május ötödikén emberi csontok kerültek elő Ajkán a város melletti Csónakázó-tóból. A hírek szerint koponya- és egyéb emberi maradványokról volt szó. Az esemény nagy port kavart, miután felmerült a lehetősége annak, hogy esetleg VV Fanni holttestét találták meg. Az izgalom azonban csak pár hétig tartott, mostanra kiderült, hogy nem Novozánszki Fanni maradványai kerültek elő.

A család ügyvédje, dr. Lichy József az esettel kapcsolatban így nyilatkozott a Borsnak:

„Mi is felkaptuk a fejünket a hír hallatán, mert bizonyos összefüggésekben elképzelhető, hogy a maradványok VV Fanni holttestének maradványai is lehetnek. B. László Siófokon töltötte a gyilkosság utáni éjszakát. VV Fanni holtteste ott volt a parkolóban, a kocsiban. A vádlott másnap Siófokon és a környékén autózott, megfelelő helyet keresve a test elrejtésére.”

Az elsődleges DNS-vizsgálatok azonban kizárták, hogy Fannit találták meg. A csontok ugyanis egy százéves embertől származhatnak. A rendőrségi szóvivő azt mondta, hogy a szakértői vélemény még nem érkezett meg, de a történteket közigazgatási rendtartás keretében vizsgálják.

Elolvasom a cikket