Új portré készült Harry hercegről és Meghan Markle-ről

Új műalkotás készült Harry hercegről és Meghan Markle-ről, amit ugyanaz a művész készített, aki valamikor a néhai II. Erzsébet királynőt is lefestette – írja a Mirror. Dan Llywelyn Hall az utóbbi időben egy sor új alkotást mutatott be, többek között a suxessi hercegi párról készült portrékat is.

Meghan Woodville Erzsébet angol királynéként jelenik meg a vásznon, Harry pedig mint Charles Edward Stuart, ismertebb nevén Bonnie Prince Charlie.

A Meghant ábrázoló alkotás a Visszatérő fehér királynő címet viseli, és Elizabeth Woodvillet, későbbi nevén Elizabeth Grey asszonyt ábrázolja, aki 1464-ben Edward királlyal kötött házassága révén Anglia királynéja volt.

Harry esetében már azelőtt benne voltam a történetben, hogy megismerte volna Meghant. Egy bulizó fiatal volt, aki megfontolt volt a jövőjével kapcsolatban, szerintem egy kicsit olyan, mint Bonnie Prince Charlie – magyarázta Dan Llywelyn Hall. A mindössze 32 éves Hall 2012-ben a Welsh Rugby Union megbízásából készített egy portrét a királynőről a windsori kastélyban. „A királyi család a történelem talán leglenyűgözőbb, leghosszabb ideig tartó drámája, a színház, a könyvek és minden művészeti ág inspirációja” – tette hozzá.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket