Így változott meg III. Károly király és Kamilla királyné házassága az elmúlt hónapokban

Pár nappal ezelőtt a japán uralkodó és a felesége tett látogatást az Egyesült Királyságban. A szokásoknak megfelelően III. Károly király és Kamilla királyné köszöntötte őket, később pedig állami vacsorát rendeztek a tiszteletükre. A köszöntésen készült róluk sok fotó és videó, ezeket Darren Stanton testbeszéd-szakértő elemezte ki.

„III. Károly király nagyon nyugodtnak és elégedettnek tűnik, és nagyon államférfiúi testtartást mutat. Magabiztosnak és nem olyan idegesnek tűnik, mint más megjelenéseken. III. Károlynak több évtizedbe telt, mire felépítette ellenálló képességét, de határozottan erős emberré fejlődött. A fő különbség, amelyet most III. Károlynál látunk, az, hogy a királyi családban megtalálta a helyét.”

A szakértő szerint Kamilla királyné testbeszéde úgyszintén megváltozott. Sokkal komfortosabban érzi magát a királyné szerepében, láthatóan már nem zavarja a figyelem és nyilvánosság. Kényelmesen érzi magát, emellett látóan támogatják egymást, ettől pedig nagyon erős, határozott párosnak tűnnek, akik egy modern monarchiát vezetnek.

Kamillát mindenhol bevonták a beszélgetésbe. A testbeszéde alapján nagyon magabiztos volt, jól érezte magát a bőrében. Összességében a pár teljesen együtt volt, és jól érezték magukat.

Darren Stanton elárulta, hogy a látogatás nagy valószínűséggel azért is volt ennyire kellemes, mert III. Károly király és Naruhito császár régi barátok. Még az 1980-as években alakult ki közöttük barátság, így az ismertségük valóban régi.

Elolvasom a cikket