III. Károly király az unokáival viccelődött

A királyi család szakértői már többször beszéltek arról, hogy III. Károly király nagyon közeli kapcsolatban van az unokáival. Ezt már számos fotó, videó is alátámasztotta. A legutóbbi állami banketten is szóba kerültek, az uralkodó velük viccelődött.

III. Károly király aranyos dolgot árult el az unokáiról.

Napokkal ezelőtt hivatalos látogatást tett az Egyesült Királyságban Naruhito japán császár és a felesége. A hagyományoknak megfelelően III. Károly király és Kamilla királyné köszöntötte az uralkodókat, majd később állami vacsorát adtak a tiszteletükre, ahol a brit uralkodó beszédet mondott.

A beszédében kiemelte a két ország közötti évtizedes együttműködést és azt, hogy Japán és Anglia kultúrája sokféleképpen összeolvadt, különösen a popkultúra tekintetében. Elmesélt egy anekdotát is arról, hogy egyszer megpróbálta fejleszteni a legyezőhorgászat képességét több-kevesebb sikerrel.

„Sajnálattal kell bejelentenem, hogy nem volt szerencsém az újabb horgászkísérletekhez – a Pokémon-mondat, hogy „Mindent el kell kapnom” talán jobban passzol az unokáimhoz, de számomra ez talán csak egy törekvés!”

A beszédről videó is készült, ezen látszik, hogy Vilmos herceg elmosolyodott, amikor III. Károly király a gyerekekről beszélt. Sokak szerint nem véletlen, hogy a Pokémont említette meg, mivel nagy valószínűséggel György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg szereti a sorozatot, így részben nekik köszönhetően III. Károly király is megismerte.

Elolvasom a cikket