Elárulták, ki volt az a világsztár, akivel nem kommunikálhattak III. Károly fiai Diana halála után

Mint ismertté vált, Károly még azt is megtiltotta Vilmosnak és Harrynek, hogy kommunikáljanak „a szív királynőjének” legközelebbi körével, amely a válás alatt és után is támogatta őt. Meglepő, de a persona non grata (nemkívánatos személy) közé tartozott Michael Jackson is.

Matt Fiddes, a pop királyának egykori testőre és bizalmasa az Anything Goes With James English podcast legutóbbi kiadásában elárulta, hogy Diana fiai nagyon szerettek volna találkozni Jacksonnal édesanyjuk tragikus halála után. Valószínűleg azért, mert a hercegnő és az énekesnő rendszeresen tartotta a kapcsolatot – egy időben még olyan pletykák is keringtek, hogy a trónörökös felesége kifejezetten vonzalmat táplált az amerikai szupersztár iránt.

„Ő sokat beszélt Dianáról – azt mondta, hogy ő így képzeli el az ideális feleséget. Órákat lógtak a telefonon… Ő folyton hívogatta, ő pedig folyton hívogatta” – idézte a portál a férfit.

Fiddes szerint Diana halála után a fiai találkozni akartak Michaellel, hogy többet tudjanak meg a hercegnőről. „Természetesen a fiúk tisztában voltak azzal, hogy az anyukájuk jóban volt vele – elment például a Wembley Stadionban tartott koncertekre is a Bad című albumot támogató turné során, és így tovább” – osztotta meg a testőr. És 2002-ben, amikor az énekesnő Londonba látogatott, kínálkozott egy ilyen alkalom. „Mindenben megegyeztünk, de Károly herceg véget vetett ennek” – emlékezett vissza a férfi.

Elmondása szerint a Buckingham-palota képviselői az utolsó pillanatban lemondták a találkozót, és erről hivatalos levélben tájékoztatták. „Nehéz volt, mert közölnünk kellett a hírt Michaellel. Ő pedig Londonba jött csak ezért” – ismerte el Fiddes.

Elolvasom a cikket