Felfedték a külföldi ügynökök listáját

„2024. június huszonnyolcadikán az orosz igazságügyi minisztérium utasításának megfelelően a külföldi ügynökök nyilvántartásába felvették F.R. Kurbangalejevát, K.A. Pahaljukot, D.A. Spirint, I.G. Shablinszkijt, A.O. Shurshevet, valamint D.D. Heikkinent” – áll a közleményben.

Az igazságügyi minisztérium szerint Spirin és Kurbangaleeva ellenezte az NWO-t, pontatlan információkat terjesztett, amelyek célja Oroszországról és hadseregéről negatív kép kialakítása volt, valamint korlátlan számú ember számára készített és terjesztett külföldi ügynökök anyagait. Mindketten az Orosz Föderáción kívül tartózkodnak.

Ezen túlmenően a jelentések szerint Heikkinen, Shurshev, Shablinsky és Pakhalyuk is ellenezte az SWO-t, külföldi ügynökök anyagokat készítettek és terjesztettek korlátlan számú személy számára, pontatlan információkat terjesztettek, amelyek célja az Orosz Föderációról alkotott negatív kép kialakítása volt. Meghatározzák, hogy Pakhalyuk és Shablinsky részt vettek az Orosz Föderáció területén nemkívánatosnak elismert nem kormányzati szervezetek tevékenységében.

Elolvasom a cikket