Menczer: Manfred Weber egy feljelentőbajnok, akárcsak szövetségese, Magyar Péter

A magyarellenes Manfred Weber világosan elmondta, hogy nem Orbán Viktort és a Fideszt, hanem egész Magyarországot tekinti ellenfelének, talán ellenségének – jelentette ki friss videójában Menczer Tamás.

Mint a közösségi oldalra feltett anyagban elhangzik, Manfred Weber mindent megtett és mindent megtesz azért, hogy ne kapjuk meg a nekünk járó uniós forrásokat. Weber úr egy feljelentőbajnok, szeret leveleket írni és hazudozni, szögezte le Menczer, aki szerint a német politikus ebben is hasonlít új szövetségeséhez, Magyar Péterhez.

Nos, tehát Manfred Weber levelet írt 2023 végén az Európai Bizottság elnökének, és 2024 elején az Európai Parlament elnökének, és mindkét levélben azt követelte, hogy Magyarország ne kapja meg a nekünk járó uniós forrásokat, még azokat sem, amelyekről már megállapodás született – fogalmazott Menczer.

Manfred Weber hőn áhított célja tehát az, hogy a magyar tanárok és óvónők ne kaphassák meg a béremelésüket, és Magyarország ne kapja meg az országnak járó uniós forrásokat, mutatott rá Menczer Tamás, aki azt is hozzátette, a háborúpártiak azért támadnak bennünket Manfred Weber vezetésével, mert mi békét akarunk, és ki is fogunk tartani a békepárti álláspontunk mellett, akár tetszik Weber úrnak, akár nem.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket