Megnyitott a jövő lottózója a MOM Parkban

Nagy Áron
2024. július 1. hétfő. 16:14

A helyszínválasztás nem véletlen. Sőt, nagyon is szimbolikus. Mint arra Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója felhívta a figyelmet: a MOM Park egy Ybl Miklós-díjas épület, ez önmagában kötelez a magas minőségre és a jövőbe mutató megoldásokra.

– Hogyha körbenéznek, akkor látják, hogy ez valamivel másabb… Sokkal másabb, mint az eddig megszokott lottózóink. Először is ami a legfontosabb, és ami a vállalatunk filozófiájához maximálisan illeszkedik: akadálymentes – hangsúlyozta, majd kiemelte, hogy a kialakításánál egyaránt ügyeltek a fenntarthatóságra és az emberközpontúságra.

A lottózóban digitális pultokat helyeztek el, amelyek körbejárhatók, önkiszolgálók, ugyanakkor nem szüntették meg a személyes kiszolgálást sem.

– A nemzetközi szerencsejáték-iparban mára általánosan elfogadott megközelítés az, hogy legyen a vállalatnak egy úgynevezett flag ship store-ja, ahol a zászlóshajó projekt keretében más módon kapcsolódik a játékosaihoz; a játékosainak nemcsak szórakozást, hanem élményt is kínál. (…) Ha körbenéznek, itt minden: a kijelzők, a játékoskonzolok, szóval minden arról szól, hogy a lottózás, a kaparós sorsjegy, a sportfogadás élmény legyen a játékosaink számára – mondta.

Játékosok pedig vannak bőven. A társaság több mint 7400 helyszínen árul szerencsejátékot, és mára másfél millió ember rendelkezik játékoskártyával.

Bánhegyi Zsófia, a vállalat kereskedelmi igazgatója ugyanitt felidézte: az elmúlt évben a Szerencsejáték Zrt. megújította kereskedelmi stratégiáját, és ennek keretében meghatározta, hogy a következő tíz évben miként szeretné fejleszteni földi és kereskedelmi hálózatát, valamint a digitális csatornáit.

– A fiatal felnőtt generáció már másképp szeretne játszani, a digitalizáció felerősödő és az online sportfogadás piacán Magyarországon egy intenzív verseny alakult ki – mutatott rá, hangsúlyozva, hogy a társaság lépést tart a változásokkal. Éppen ezért az üzleteit modernizálni fogja a következő években, ezenkívül megújította az internetes fogadási felületét, a TippmixPrót, valamint kiadott egy telefonos applikációt, a Tippmix Radart.

A megnyitón egyébként részt vett Szalai Ádám 86-szoros válogatott labdarúgó, a nemzeti tizenegy korábbi csapatkapitánya is, aki többek között azt mondta, a munkát nem lehet kiváltani vele, de a legnagyobb erőbedobás mellett is néha elkél az embernek a szerencse.

Elolvasom a cikket