A nő, aki megállította az öregedést, megosztja a hosszú élet titkát

Hardison étrendkiegészítők és két kedvenc étele: a kenyér és a csokoládé segítségével lassította le a korát.

A nő bevallotta, hogy az egyik legjobb befektetés, amit egészségi útja során tett, az volt, hogy tanulmányozta a hosszú élettartamú étrend-kiegészítőket.

A Rejuvenation Olimpia előtt Hardison soha nem szedett vitaminokat. Most három különböző típusú táplálékkiegészítőt szed.

A táplálékkiegészítők sora havonta körülbelül 160 dollárba kerül, és olyan termékeket tartalmaz, amelyek magnéziumot, L-theanint, gyömbért és fisetint tartalmaznak.

A National Institutes of Health (NIH) táplálékkiegészítőkkel foglalkozó hivatala szerint a magnézium szabályozza a vérnyomást és a vércukorszintet, és döntő szerepet játszik az izom- és idegműködésben.

Az L-theanin egy aminosav, amely javíthatja az alvás minőségét, csökkentheti a stresszt és a szorongást, és növelheti a mentális tisztánlátást.

A gyömbér a legjobb a hányinger ellen, de segíthet a fájdalom enyhítésében, javíthatja a vércukorszint szabályozását, sőt, még a koleszterinszintet is csökkentheti.

Mit eszik a 64 éves nő?

Amy elmondta, hogy mindig is nagy figyelmet fordított a táplálkozásra, de sosem volt a diéták híve. Ő az intuitív étkezés híve.

„Hallgatok a testemre. Csak azt eszem, amit szeretek. Szeretem, amit eszem” – mondta.

Hardison azt mondja, soha nem hagyja ki a reggelit. Reggelente mindig teljes kiőrlésű pirítóst és egy nagy pohár csokis tejet fogyaszt.

Ebédre Hardison saját salátát készít, zöldséget, bogyós gyümölcsöket, csirkét, diót és sajtot ad hozzá. Délután egy másik szelet kenyeret pirít meg uzsonnára.

Az amerikai nő általában otthon étkezik, és maga készíti el az ételeit. Egyébként imádja az édességeket, és néha megenged magának egy-egy szelet csokoládét vagy süteményt.

Elolvasom a cikket