Mégis láthatjuk Hosszú Katinkát az olimpián

Az Eurosport ezúttal is az olimpiai játékok európai otthona, a párizsi olimpiára pedig világszínvonalú szakértői csapattal, köztük magyar sztárokkal készül – írja az Eurosport.hu.

Idén 12 év után először térnek vissza Európába az olimpiai játékok. Nehéz olyan elismert sportolókból álló csapatot elképzelni, amely alkalmasabb lehetne arra, hogy Európa-szerte közvetítse a játékok izgalmait a rajongók számára.

A Warner Bros. Discovery (WBD) részeként első olimpiáját ünneplő Eurosport 47 piacon, 19 nyelven közvetíti majd a 2024-es párizsi olimpiai játékokat a Maxon, valamint televíziós közvetítések során az Eurosport csatornáin.

Az Eurosport a lokális piacokon található stúdiói mellett Párizs szívéből, az ikonikus nevezetességek mellől, lenyűgöző helyszínekről, valamint a WBD House hamisítatlan párizsi tetőtéri stúdiójából is tudósít majd.

Ami a közép-európai nézők számára újdonság, hogy az Eurosport 2 minden reggel a régió országaira fókuszáló magazinműsort mutat majd, ahol helyi sportolók segítségével beszélik ki a történteket.

Magyarországot a műsorban a magyar úszósport két kiemelkedő egyénisége, a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka és a kétszeres paralimpiai bajnok Pásztory Dóra képviseli majd. Ennél alkalmasabb párost nem nagyon találnánk a számunkra ismét kiemelten fontos úszóesemények elemzésére, írja a csatorna.

A közvetítések minden eddiginél élvezetesebb olimpiát ígérnek a Max felületein. A Max lesz az egyedüli hely, ahol minden pillanatot élőben nézhet a közönség.

„Az olimpia otthonaként szolgáló és a legnagyobb történeteit elmesélő gépezet révén működő Eurosport-csapat páratlan az olimpiával kapcsolatos szakértelem és tapasztalat területén. Európa legnagyobb olimpikonjaiból álló, több mint száz főt számláló, hihetetlen stábot hívtunk össze, hogy a 19 izgalmas versenynapon át elsőrangú betekintést, elemzést és szórakoztatást nyújtsanak a nézőknek. Saját személyes olimpiai tapasztalataikból merítve minden fontos pillanatot életre keltenek majd a kontinens több millió rajongója számára.”

„A közönséget közelebb viszik az eseményekhez és a történetekhez, így a rajongóknak a Maxon a lehető legmagasabb szintű, kihagyhatatlan olimpiai élményekben lesz részük. Az új, alkalmazáson belüli fejlesztésekkel, testre szabható funkciókkal és izgalmas eredeti tartalmakkal megerősítve a Max lesz az egyedüli hely, ahol az olimpia minden egyes pillanata élvezhető lesz, és még nagyobb mértékű rajongást, szórakozást és szenvedélyt ösztönöznek majd, miközben minden eddiginél jobban lángra lobbantják az olimpiai játékokat.„ – mondta el Scott Young, a WBD Sports Europe tartalomért, gyártásért és üzleti működésért felelős igazgatója.

Az említett nemzetközi csapat elképesztő számú, összesen 43 aranyéremmel és 225 olimpiai szerepléssel büszkélkedő, kitüntetett szakértőkből áll majd. Szakértőink még jobban összekapcsolják a sportolók történeteit a rajongókkal azáltal, hogy egyedi, bennfentes nézőpontot mutatnak majd meg nekik, amelyet csak azok tudnak megosztani, akik átélték az egyedülálló olimpiai élményt.

A kiemelkedő szakértők listáján a már említett magyar sztárok mellett többek között olyan nevek szerepelnek, mint Fabian Hambüchen, a 2016-os riói olimpia aranyérmese, világbajnok tornász, Arnaud Tournant, olimpiai aranyérmes és 14-szeres világbajnok pályakerékpáros, vagy Alain Bernard, kétszeres olimpiai bajnok és ötszörös világbajnok úszó.

Közép-európai stúdiónkban Hosszú Katinka és Pásztory Dóra elemzi majd az úszóversenyeket, de feltűnik majd a képernyőn a veszprémi kézilabdacsapat új vezetőedzője, Xavi Pascual is, aki a magyar válogatottak teljesítményeit is kiemelten fogja figyelni. Emellett lesznek atlétikával, labdarúgással, szertornával, ritmikus gimnasztikával és tenisszel foglalkozó regionális szakértőink is, akik színessé és informatívvá teszik reggeli műsorainkat.

Elolvasom a cikket