A nő elaludt a repülőúton – nagy meglepetés érte, amikor felébredt

Ennek ellenére furcsának találta, hogy a szokásos egy óra helyett a repülőút két órán keresztül tartott. Ezt a turbulenciának tudta be – írja a Topky.

Miután felszállt a gépre, gyorsan elaludt, és nem hallotta a célközleményeket. Amikor felébredt, hatalmas meglepetés érte – az Eiffel-torony helyett pálmafákat és hegyeket látott. Ekkor jött rá, hogy tévedésből rossz járatra szállt fe, és Alicante spanyol kikötővárosába utazott.

„Őrült ünnepi rohanásban voltam. Kerestem a kaput a párizsi járathoz. Messziről láttam, hogy az a 6-os kapu. Odamentem, és vártam a soromra” mesélte.

„A személyzet beszkennelte a beszállókártyámat és a QR-kódomat. Egyenesen átengedtek a kapun. Nem láttam sem a táblát, sem mást. Őszintén szólva nem nagyon figyeltem oda” – ismerte el.

Leszállás után Maybank megvárta, amíg mindenki elhagyja a gépet, mielőtt a Ryanair légiutas-kísérőihez ment volna. A személyzet segített neki egy párizsi repülőjegyet foglalni, de Maybank még mindig azon tűnődött, hogyan nem vette észre, hogy rossz gépre száll fel.

„A személyzet nagyon össze volt zavarodva, és azt mondták, hogy ilyen még soha nem fordult elő – árulta el. – Ingyenes repülést szerveztek nekem, ami nagyszerű volt. Nem tudom, hogyan történt. Lehet, hogy várakozás közben változott a kapuszám. A 6-os szám még távolról is nagyon hasonlít a 8-asra, szóval szerintem ez történt. De ki tudja? Soha nem fogom megtudni” – tette hozzá.

Végül este 11 órakor érkezett meg Párizsba, de busszal kellett mennie a városközpontba, az út egy órán keresztül tartott a szállodájáig. Azt tanácsolja a többi nyaralónak, hogy legyenek óvatosabbak a repülőtéren, és hallgassanak meg minden biztonsági közleményt – még akkor is, ha azok unalmasnak és szükségtelennek tűnnek.

„Azt tanácsolom más nyaralóknak, hogy ne telefonáljanak a repülőtéren. Mindenki legyen óvatos – mondta. – Amikor felszáll a gépre, hallgassa meg a biztonsági közleményeket. Próbáljon meg éberen maradni, mert a dolgok változhatnak” – tette hozzá.

Elolvasom a cikket