Hugh Grant rátámadt egy paparazzóra

Néha a sztárok is elveszítik a fejüket, főleg ha egy perc nyugtuk sincs a mindig a nyomukban loholó paparazzóktól. Megelégelve a zaklatást, Hugh Grant is erőszakosan lépett fel, és rátámadt egy paparazzóra, de nem ő az egyetlen sztár, aki így tett, írja life.hu.

Van az úgy, hogy elszakad a cérna a legnagyobb hollywoodi sztároknál is. Az erőszak azonban nem megoldás! Bemutatjuk azokat a hírességeket, akik elvesztették a fejüket és paparazzókra támadtak. Nem is hinnéd, hogy a listára került Hugh Grant és Cameron Diaz is.

Egy lesifotós megpróbálta lencsevégre kapni Alec Baldwint közvetlenül azután, hogy menyasszonyával megkapták a házassági engedélyt, ám ő nem kapott erre felhatalmazást…

Ha nincs kamera, nem készülnek felvételek sem: Cameron Diaz elkobozta a fényképész munkaeszközét.

Erőszakot szült: a Coldplay zenekar frontembere, Chris Martin egy kórház előtt támadt rá a férfira, aki a zenész kislányának születése kapcsán szeretett volna lőni néhány képet.

Reméljük, hogy amennyiben Justin Bieber megtartja augusztusi budapesti koncertjét, otthon hagyja óriás járgányát, amellyel korábban egy fotóriporterre támadt…

Van, aki élvezettel veszi fel a harcot az őt követőkkel: Hugh Grant válogatott módszerekkel – például tárgyak dobálásával – küzd a nemkívánatos reflektorfény ellen.

Elolvasom a cikket