Katalint sem támogatja Harry herceg

Egykor nagyon közel álltak egymáshoz, mostanra azonban Harry herceg és Katalin hercegné kapcsolata gyakorlatilag nem is létezik. A tékozló fiú többet is tehetne azért, hogy támogassa a beteg sógornőjét, de a füle botját sem mozdítja – írja a Life.hu.

Harry herceg egyszer úgy utalt Katalin hercegnére, mint a nővérére, aki sosem volt. Hihetetlenül közel álltak egymáshoz, de miután Meghan Markle-lel együtt kiléptek a királyi családból, ennek a kapcsolatnak is vége lett. Harry pedig úgy döntött, hogy Katalin betegsége miatt sem erőlteti meg magát. „Ha Harry hajlandó lenne támogatni Katalint és persze Vilmost, akkor megtehette volna, hogy bocsánatot kér néhány kirohanásáért, és megtehette volna, hogy eltölt velük egy kis időt” – mondta a királyi szakértő, Phil Dampier. „Az a tény, hogy ezeket nem tette meg, sokat elárul” – írja a Life.hu.

A szakértők szerint Harry herceg gyenge közeledési szándékai is csak annak a látszatát kívánják fenntartani, hogy ő mégiscsak próbálkozik a béke megteremtésével, de ha valóban így lenne, jobban megerőltetné magát. És míg Harry és Katalin hercegné között egykor nagyon jó volt a viszony, ez már nem mondható el Meghan Markle és a hercegné kapcsolatáról: Katalin és Meghan barátsága eleve halálra volt ítélve.

Elolvasom a cikket